Wednesday, April 7, 2010

Unora le place jazzul...

Si daca locuiesc in Bucuresti, se pot bucura de el live, la Green Hours, pe Calea Victoriei.
Green Hours e un club care pe langa cocktail-uri ofera si cultura. Spectacole de teatru. Muzica live. Jazz si nu numai. Pentru detalii despre spectacole si preturi puteti vizita site-ul lor aici: http://www.greenhours.ro/
Sau mai bine faceti un drum pe inserat pana la numarul 120 de pe Calea Victoriei.
Eu am de gand sa merg in curand sa incerc un pahar de absint pe ritmuri de jazz. Vreau sa-mi fac timp sa ajung si la "Sta sa ploua", o piesa de teatru promitatoare.

4 comments:

  1. Hey,hey! Inca nu am inceput tratamentul cu antibiotice,pentru ca daca e o sa fac injectii. Dar,culmea! Tatal meu citeste mereu Formula AS si Asul verde,iar in cea din urma,editia de aprilie,era vorba despre scarbele astea de stafilococi si streptococi.Am gasit un tratament naturist acolo,cu uleiuri volatile de lavanda si cimbrisor,tinctura de sovarv,preparata in casa,prin macerare si pastile cu echinaceea.O sa merg momentan pe naturist,iar daca nu merge,o sa trec pe injectabil.La injectabil am ciprofloxacin,ceftriaxone,[asta nu stiu daca e injectabil],cefuroxim,claritromicina si gentamicina. Chiar daca prezint fobia asta pt ace,si mi'e frica de injectii [am ajuns aproape la lesin]o sa fac injectabil,ca e mai sigur.
    In rest,slava Domnului. Sunt bine. Multumesc pentru grija. :* Tu ce mai faci?

    ReplyDelete
  2. @Hargrave: Nu stiam deloc despre dificultatile de sanatate pe care le intalnesti acum, multa sanatate iti doresc din suflet!

    On-topic: Multumesc pentru informatiile frumoase, VertAnge! Am ascultat jazz cand am avut ocazia, probabil insa ca nu am rezonat cum trebuie cu mine, n-a fost atractie fatala :)

    ReplyDelete
  3. Hargrave, sper sa de-a rezultate tratamentul naturist si sa scapi de "bufuri":)
    Eu sunt bine sanatoasa, dar extrem de ocupata:)

    Misaki, cu placere! Eu sunt o persoana lipsita total de ceea ce se cheama "ureche muzicala", dar jazzul e muzica cea mai apropriata de sufletul meu. Poate pentru ca reuseste mereu sa creeze o atmosfera extrem de personala si imposibil de reprodus...cine stie?

    ReplyDelete
  4. Doamne ce bine de tine! Ai timp....cel mai de pret lucru. Ajung seara tarziu obosita si inca jobul nu s-a terminat fiindca si din patul meu cald mai am cate ceva de facut. Niste saptamani atat de pline. Mi-e dor sa mai ies, sa mai colind Bucurestil vechi, sa trandavesc si sa vad filme...

    ReplyDelete