Friday, November 27, 2009

Draga Mos Nicolae,






Stiu ca nu am fost cuminte nici anul acesta, dar cum inima ta e mare, poate apreciezi totusi ca imi curat cizmulitele cele noi cu mare drag in fiecare dimineata. Sa stii ca am incercat sa fac multe fapte bune ( am lasat catelul acela plouat sa intre in scara blocului sa ii fie si lui cald si bine, pacat nu au apreciat si vecinii ;), am vorbit frumos cu toata lumea (inclusiv cu domnul a carui masina am busit-o intr-o dimineata:) si am invatat de zor( da, stiu ca Elle si Vogue nu intra la categoria material didactic, dar mai are omul nevoie si de relaxare, nu numai de articole stiintifice).

Asa ca daca te hotarasti sa treci si pe la mine, iata ce mi-ar placea sa gasesc in ghete.

1.Noua carte a lui Carlos Ruiz Zafon, pentru ca stii cat de mult am iubit "Umbra vantului"
2.Deliciul absolut- ciocolata Irish Coffee de la Lindt
3.Glamour-Moschino-nu stiu de ce, dar mi se pare ca e un parfum potrivit pentru Craciun
4.T-touch de la Tissot-neaparat cu o curea galbena. In felul acesta, nu voi mai intarzia niciodata...si in plus voi putea sa iau pulsul cu precizie elvetiana
5.Clasicul Parker si ceva cerneala neagra.


PS: Da, stiu ca mai e pana pe 6, dar am vrut sa fiu sigura ca mosul e informat din timp. Nu de alta, dar nu vreau sa zica ca l-am luat pe nepregatite si sa ma trezesc cu o nuia :)
Voi ce vreti sa va aduca Mosu'?

4 comments:

  1. HI DARLING, THANKS FOR THE COMMENT, GREAT POST, HAVE A NICE WEEKEND! COME CHECK OUT THE HELMUT LANG EXHIBITION AND DREE HEMINGWAY FOR VOGUE ;)

    @ MAISONCHAPLIN.BLOGSPOT.COM

    ReplyDelete
  2. Eu as vrea daca se poate sa imi aduca putin timp.......ca nu mai reusesc sa le fac pe toate in 24 de ore si ma apuca disperarea!

    ReplyDelete
  3. Eu pot sa te ajut cu cateva dintre ele! Prea e frumoasa rugamintea ta!

    ReplyDelete
  4. Andree...grea rugamintea ta! Mai stiu eu pe cineva :)

    Merci, Irina!

    ReplyDelete