Tuesday, January 5, 2010

Despre cei reci
















































Am inceput sa citesc "Twilight" de Stephenie Meyer. Pana acum imi place ( am ajuns aproape la jumatate), dar nu cred ca va detrona cartea mea preferata in materie de istorii cu vampiri : "Interview with the Vampire" de Anne Rice. Louis si Lestat sunt doua personaje foarte puternice, care reusesc sa treaca dincolo de paginile cartii si sa iti ramana in minte pentru mult timp.

Ramane de vazut daca Edward (Twilight) va fi la fel de bine conturat incat sa-mi starneasca interesul si pentru urmatoarele volume din serie.

Calatorie placuta in lumea fascinanta a vampirilor!

5 comments:

  1. Umm,am auzit ca ar fi o carte buna,dar nu sunt una din maniacii [nu te includ!] care vad peste tot numai Twilight,Twilight... Cum este o colega de'a mea. Pfff!
    Iti doresc sa ai o lectura placuta! :*

    ReplyDelete
  2. :)
    De fapt, nu e chiar atat de grozava.Dupa cum ma asteptam, Anne Rice ramane pe primul loc.
    Inca nu m-am hotarat daca sa citesc si celelalte volume.

    ReplyDelete
  3. Mi-a placut primul volum. Mult. E cursiv, se citeste dintr-o data.
    Mult mai putin mi-au placut volumele 2 si 3.
    Iar al 4 lea a fost OK.

    ReplyDelete
  4. Eu am citit toate cartile si le iubesc! Sunt cel mai mare fan,am o multime de postere si mi-am facut si un caiet twilight.Eu de exepmlu m-am indragostit de personajul Edward si pe mine cartea a reusit sa ma improsioneze si tu ce citeam am reusit sa imi imaginez

    ReplyDelete
  5. Va mai spun un o serie de carti care mi-au placut foarte mult. Sunt carti scrise de Kelly Armstrong si fac parte din volumul fortele raului absolut vi-o recomand :))

    ReplyDelete