Friday, December 11, 2009

Paste cu gust de weekend

In cazul in care v-ati trezit de dimineata cu un chef nebun de viata, ati fost sa faceti ceva miscare si v-ati grabit la cumparaturi inainte sa se trezeasca cea mai mare parte din locuitorii orasului, probabil ca la aceasta ora va este deja foame. Si mie. :)
Si cum lenea este mare (cel putin in cazul meu), reteta ideala pentru astfel de momente e reprezentata de paste...cu te miri ce. Aruncati un ochi prin frigider si vedeti ce puteti improviza.
Eu am avut asa:
-4 felii sunca de Praga taiate fasii si rumenite intr-o lingura de ulei de masline
-o rosie gigantica uitata prin congelator pe care am dezghetat-o rapid la microunde si am despielitat-o. Am aruncat-o apoi peste sunca ce sfaraia in tigaie
-am lasat sa fiarba la foc mic, apoi am potrivit de sare si am adaugat putin oregano
-pe final am aruncat in sos si o mana de ciupercute uscate
-am fiert pastele dupa instructiunile de pe pachet
-apoi le-am amestecat, am mancat cu pofta si am venit repede sa va povestesc.
Acum va las, caci urmeaza o zi plina. Promit sa revin curand.
Bucurati-va de aceasta sambata racoroasa si innorata...si cu putin noroc, cu ceva fulgi de nea rataciti prin vazduh.










3 comments:

  1. Modul de descriere ("sunca ce sfaraia in tigaie") si fotografiile reusite mi-au facut pofta de mancare. Si eu obisnuiesc sa improvizez.

    ReplyDelete
  2. Ummm!Imi lasa gura apa... =p~ O sa o incerc si eu. :)

    ReplyDelete
  3. Duta, Hargrave, ma bucur ca v-a tentat micul meu experiment culinar.

    ReplyDelete