Friday, December 18, 2009

Cu galosii prin omat





Cu masina infipta cu nasul intr-un mini-munte de zapada, fara cauciucuri de iarna si fara cea mai mica idee despre cum se folosesc lanturile antiderapante, am avut ocazia sa redescopar bucuria mersului pe jos.

Fac miscare, imi mai aterizeaza cate un fulg pe obraz, ma enervez ca mi se aburesc ochelarii...iarna cu toate minunile ei!

Ce este insa cu adevarat amuzant e faptul ca nu doar autoritarile se declara depasite de situatie, ci si propria mea garderoba. Cum nu am prins ninsori adevarate in Bucuresti, intreaga mea colectie de bocanci, cizme de iarna si apres-ski-uri se afla in podul casei din Oltenia mea draga. Asa ca imi este mai mare dragul sa imi ud degetelele in cizmele chic din piele intoarsa, care aveau asa o culoare frumoasa (un crem extrem de delicat) inainte sa intre in contact cu toate substantele antiderapante folosite pe strada. Ramane sa va povestesc despre intensitatea si eficienta mersului pe tocuri pe gheata iarna urmatoare.

Si pentru ca eu sunt exemplul perfect de asa nu, aveti grija sa va cumparati incaltaminte potrivita, pentru ca in ritmul in care se desfasoara dezapezirile, ne asteapta o multime de ore de gimnastica prin omat.

Daca aglomeratia din magazine va streseaza, shopping-ul online va sta la dispozitie. Pe http://www.incaltamintecitychic.ro/ veti gasi cateva modele numai bune de testat pe ghetusul din fata blocului.

Nu uitati sa aruncati un ochi si pe blogul CityChic . Tocmai se desfasoara un concurs pentru bloggeri...premiul, dupa cum probabil va imaginati, e reprezentat de o pereche de cizmulite.

5 comments:

  1. nu a mai nins asa de prin 2002-2003, dar oricum autoritatile sunt mereu depasite de orice:)

    imi plac alegerile tale,mai ales a doua pereche:x

    ReplyDelete
  2. Citind acest post mi-am amintit de cuvantul 'omat'. Stiam numai de 'zapada'. Cizmulitele din pozele anexate sunt elegante.

    ReplyDelete
  3. traficul e mereu blocat pe timp de zapada. ciudat e ca anticipeaza vremea urata si tot sunt "surprinsi". :))

    ReplyDelete
  4. Nookie, nu stiu de cand nu a mai nins, dar anul viitor promit sa ma prinda pregatita. Imi aduc si schiurile la Bucuresti, nu numai cizmele :)

    Duta, mie imi place mai tare "omat" ...pare mai pufos:)

    Kriss, asa e...daca ar ninge in august, as intelege surprinderea...dar in decembrie?! Ce sa facem...iarna nu'i ca vara:)

    ReplyDelete
  5. Imi plac primii galosi! Sunt tare haiosi..Pup

    ReplyDelete